Over ons

Ahlers & Zonneveld VOF is in 2020 opgericht door Sjoerd Ahlers (opgegroeid in de Betuwe) en Anne Zonneveld (opgegroeid in Vlaardingen). Sjoerd & Anne zijn begonnen met de website www.kersenbezorgen.nl waarbij Hollandse kersen uit de Betuwse boomgaarden gehaald werden en bezorgen in Vlaardingen & Schiedam. Al snel is het assortiment uitgebreid met andere fruitige producten zoals aardbeien, jam en ambachtelijke sappen.

In Augustus 2020 kwam er een einde aan het kersenseizoen en zijn Sjoerd & Anne verder gegaan met het bezorgen van andere boerenproducten uit verschillende Nederlandse streken. Anne & Sjoerd halen in de maanden na het kersenseizoen elke week direct bij de boeren de beste en verse producten. Uit dit idee is de website Streeckproduct.nl gekomen. Sinds februari 2021 is er een webshop gekomen en willen Sjoerd & Anne ook de inwoners van de regio Rotterdam laten genieten van hun (h)eerlijke streekproducten.

“Iedere streek heeft zijn eigen producten, een eigen specialiteit. Wij halen deze producten direct bij de boeren uit verschillende streken en bezorgen dit vervolgens bij onze klanten thuis.”

STREECKPRODUCT.NL

Holyweg 16
3137KB Vlaardingen

T: 06 -41722181
E: info@streeckproduct.nl

Kaart

De kraam...

Bestel hier

www.kersenbezorgen.nl

Bekijk hier